dilluns, 4 de maig del 2009

Colonies d'infants Sahrauís.

Un any més donarem la benvinguda als nens i nenes sahrauís que venen de colonies des dels campaments de refugiats de tinduf, per passar els mesos de juliol i agost amb families acollidores que els hi obriran una finestra al món per viure uns moments completament diferents dels que ells estan habituats, a part de que els nens i nenes s'ho passaràn d'alló més bé també s'els farà revisons mèdiques.

Qualsevols familia que estigui interessada en acollir a un infant, només s'ha de posar en contacte amb l'Associació Catalana d'Amicas del Poble Sahrauí que l'informarà de tot el tema del Sàhara i dels Sahrauís, a cada regió de Catalunya i d'Espanya hi ha seccions de les associacions que treballen per la causa sahrauí.

També podeu deixar els vostres missatges aquí, per si voleu qualsevol informació del tema nosaltres us adrecem a l'associació.

Donem les gràcies a totes les families que donen el seu granet de sorra per fer possible que els infants sahrauís puguin veure i viure realitats que no han vist mai.